Известие

Collapse
No announcement yet.

емблема алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• емблема алфа

Колеги ровейки из нета видях това.http://rudimpex.com/product/92/nova-...-romeo.bg.html
    Обадих се по телефона и ми казаха че емблемите били качествени даже ги предлагали по ибей .Някой ползвал ли е тези емблеми и дали цветовете отговарят на оригинала,защото на симеон виждах емблема която беше много добре изработено но цветовете не бяха като на оригинала .Ако някой от Стара загора може да види на живо ще е супер и мисля че ще бъде полезно за всички.Като гледам за предна емблема на 156 ще стане.

Ти добре ще си я купиш тази емблема обаче развъртя ли ти се отзад емблемата за да успееш да я свалиш и смениш? Това е познат (д)ефект на 147-ците и е причината много хора да си вземат лепенки за задните емблеми.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)

Comment

Колега за емблемите потърси phoenix много е точен и мисля че може да ти бъде от полза аз съм му много благодарен за емблемите на моята 156 ца

Comment

Първоначално публикувано от dark05 Покажи съобщение
        Колеги ровейки из нета видях това.http://rudimpex.com/product/92/nova-...-romeo.bg.html
        Обадих се по телефона и ми казаха че емблемите били качествени даже ги предлагали по ибей .Някой ползвал ли е тези емблеми и дали цветовете отговарят на оригинала,защото на симеон виждах емблема която беше много добре изработено но цветовете не бяха като на оригинала .Ако някой от Стара загора може да види на живо ще е супер и мисля че ще бъде полезно за всички.Като гледам за предна емблема на 156 ще стане.
        това един фаил толкова нескопосан че няма на къде
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На моята 159-ка е подобна предната емблема...........отврат ......
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Отделно, че силиконовото покритие потъмнява от слънцето. За една година става тъмно матово жълта.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
            X